

THE ULTIMATE ACADEMIC CHALLENGE

Region One Team Quest Schedule January 22nd - January 24th, 2019 9:00AM - 1:45PM

<u>Intro & Welcome:</u> 9:00am – 9:15am (15 Minutes)

<u>Video & Debrief:</u> 9:20am – 9:40am (20 Minutes)

Warm-Up Challenge: 9:45am – 10:30am (45 Minutes)

<u>Math Challenge:</u> 10:35am – 10:55am (20 Minutes)

Engineering Challenge / Working Lunch: 11:00am – 12:00am (60 Minutes)

<u>Creative Challenge / Test Engineering:</u> 12:05pm – 1:05pm (60 Minutes)

Trivia: 1:10pm – 1:30 (20 minutes)

Awards & Final Clean-Up: 1:30pm – 1:45pm (15 Minutes)